Nageldekorationer och nagellack

nageldekorationer och nagellack

Det finns massor av olika alternativ för att få snygga naglar med hjälp av mängder av färgglada nagellack, olika mönster och nageldekorationer. För dig som vill göra det själv, är det enklaste sättet till förändring bara att måla naglarna i en fin färg som du gillar eller som matchar till dagens outfit. Till dig som har mer tålamod och gillar att designa dina egna unika mönster på naglarna, så finns allt från klassisk fransk manikyr till att skapa dina egna unika nageldekorationer med nageltejp, glitter eller stenar. Eller för dig som hellre vill gå på salong och låta proffsen ta hand om dina naglar. Oavsett om du vill göra det själv eller på salong, så kommer lite råd och förklaringar nedan.

Fixa själv, hållbart gellack utan UV-lampa!

Testa Sally Hansens nya patenterade Miracle Gel som är den första manikyren som kombinerar vanligt nagellack med högteknologiskt gel. Slitstarkt och glänsande lack som sitter i upp till två veckor, snacka om hållbart och du gör det helt själv, utan att besöka en nagelsalong.
Det är enkelt att använda, du behöver ingen UV-lampa och det tas bort på lika enkelt som vanligt nagellack.


Så fixar du enkelt gellack själv:

Steg 1: 2 lager färg

Steg 2: Topcoat  

Testa själv, vi har provat Miracle Gel, 256 Proper P-Rose, 15 ml från Sally Hansen.

Nagellack finns i alla världens fantastiska färger och stärker sköra naglar. Måla dem efter dagens outfit, klassiskt röda eller kanske glittriga disconaglar.

Franskmanikyr

Tidlös, trendig look som alltid är rätt. Fransk Manikyr förstärker dina naturliga färger på nageln. Passar lika bra till vardags som till fest. Finns vanligtvis i färgerna rosa, beige, peach eller soft rosa ton. Hyffsat enkelt om du vill göra det själv, men det är lite pilligt och tar lite tid att vänta på de olika lagren som ska torka.

Nageldekorationer

Det finns mängder av olika nageldekorationer att välja bland, du får leta efter din favorit. Det finns stenar, glitter, nageltejp, piercing och du kan måla olika unika mönster med mera.

Nageltejp är perfekt för dig som vill göra dina naglar extra fina. Tejpen är oftast självhäftande så inget lim behövs. De kan oftast användas på de flesta nagelmaterial eller nagellack tex med uv gel, gelenaglar, nagellack med flera.
Hur du använder nageltejp:
1. Rengör ytan där designen ska placeras.
2. Välj en design och klipp av den.
3. Placera tejpen på nageln och gnid försiktigt flera gånger.
4. Applicera topplack för bästa hållbara resultat.

Tejpen kan även användas som mall om du vill måla naglarna i speciella mönster.

Snabbaste tipset! Är du också trött på att vänta på nagellack som ska torka? Vi rekommenderar det bästa överlacket som vi någonsin har testat: Seche Vite Top Coat.

Ett snabbtorkande överlack som har vunnit en rad utmärkelser och anses av många vara världens bästa överlack. Den patenterade formulan ger en enastående glans och skyddar både nagellacket och nageln.